maanantai 11. marraskuuta 2013

Illan hämärtyessä

Kävikö teitä tänään moikkaamassa vanha kunnon Arska? Meitä kävi ja hyvä niin, olihan sitä ollutkin jo vähän ikävä. Harmi vain, ettei se jaksanut paistaa enää työpävän jälkeen. Minä ainakin tunnustan jo odottavani pikkupakkasia ja valkoista maata. Tuuli ja sumuinen tihkusade ei saa täältä suunnalta lainkaan kannatusta. Minä ainakin olen huomannut jo ihan omassa vireystilassani, että nyt viedään niitä vuoden pimeimpiä viikkoja. Sateisia ja pimeitä iltoja on ainakin täällä koitettu torjua aktiivisesti ja kynttilöitä ei todellakaan ole säästelty.

Meiltä löytyy aika hyvin tuikkukuppeja ja niitä onkin helppo ripotella ympäri asuntoa. Olen kuitenkin jo jonkin aikaa kaivannut näyttävää ja juhlallista kynttilänjalkaa myös perinteisille kruunukynttilöille. Viime viikolla sainkin valita blogiyhteistyönmerkeissä Casa Rusticalta ruokapöytää koristamaan tämän kauniin kolmihaaraisen kynttelikön. Kruunukynttilät löytyikin jo omasta jemmasta ja ylellinen kokonaisuus pääsi heti valaisemaan meidän viikonlopun iltaruokailua. Ai että, kun tuli juhlava tunnelma, kun kaverina oli lasi punaviiniä ja tunnelmallinen valaistus. Siitäkin huolimatta, että lautaselle mätettiinkin ihan pikapikaa tehtyä perussapuskaa. 

Kuten viime viikolla "uhkailin", viriteltiin menneenä viikonloppuna myös valot takapihan Tuijiin. Siellähän ne kivasti pilkottavat myös ruokapöydän ääreen. Minä olisin ollut valmis kaivamaan esiin muutkin valosarjat, mutta mies hieman huvittuneena suositteli odottamaan vielä parisen viikkoa. Noh, odotellaan nyt sitten. Onneksi kynttilöiden poltolle ei ole ns. suositusaikaa. 

Olemme muuten Casa Rustican kanssa kehitelleet jotain kivaa myös teille lukijoille ja siitä tarkemmin lisää vielä tällä viikolla. Odotellessa voitte kuitenkin käydä jo tutustumassa heidän sisustusvalikoimaan. Nyt toivotan tunnelmallista maanantai-iltaa kaikille kynttilä- ja tunnelmavalofiilistelijöille. 6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tunnelma teillä ollut! <3 Tuossa on kelvannut syödä yhdessä :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näin pimeään vuoden aikaan sitä tunnelmaa pitää luoda kaksin verroin. :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma! <3 Täälläkin sormet jo syyhyää ikkunavaloihin, mutta jos edes viikon vielä malttais ootella. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kohtahan on jo joulukuu, sitten ainakin täällä viritellään lisää valoja. :)

   Poista
 3. kaunista ja tunnelmallista.. tiiätkö, täällä poltellaan vaan matalia kynttilöitä, koska oon ihan varma, että vielä joku päivä poltan vahingossa koko asuntoni, tollasiin pitkiin kynttilöihin en luota ;) mutta kauniita ne on silti muilla, rohkeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän mitä tarkoitat. Minustakin tuntuu, että tuollaisia pitkiä pitää vahtia kaksinverroin. Mutta on ne vaan niin kauniita. :D

   Poista