perjantai 4. lokakuuta 2013

Pinkki perjantai-ilta


Ei käy kiistäminen, etteikö perjantai olisi viikon paras päivä. Minulle ainakin on. Edessä kokonaiset kaksi vapaapäivää; saa nukkua myöhään, voi lähteä pienelle reissulle ja muutenkin on paremmin aikaa omille jutuille. Käsillä olevalle viikonlopulle tällä rouvalla ei ole mitään sovittuja suunnitelmia. Ja hyvä niin. Aikomuksena on vain olla ja ihmetellä. Lisäksi kirjapino yöpöydällä odottaa lukijaansa, auto pesua sekä vahausta ja ikkunat märkää rättiä ja lastaa. Näillä tavoitteilla mennään. 

Olohuoneprojekti on muuten hieman edistynyt. Viime sunnuntaina ajeltiin Nääsvillen Ikeaan ja palattiin takaisin tauluhyllyt kainalossa. Alkuviikosta mies sai sitten ylpeänä ottaa esille uudenkarhean Makitansa ja pistää poraten. Hyllyt ovat nyt paikoillaan, mutta tauluprojekti kesken. Yksi sana on kuitenkin nyt kehyksissä matkalla hyllyyn. Tämän sanan ympärille rakennetaan sitten meidän "taidenäyttely". 


Pirteän pinkit ruusut nappasin tänään kotimatkalla ruokakaupasta. Roosa nauhaa minulle ei ole, vaikka aikomuksena se on ollut ostaa jo pitkän aikaa. Pientä tukea tuli kuitenkin annettua säätiölle tämän ruusukimpun myötä ja onneksi päälle oli tänään ihan vahingossa valikoitunut jotain vaaleanpunaista. 

Pieni simppeli maljakko on ostos edellä mainitulta Ikean reissulta, se passaa mukavasti puutarjottimelle tuikkukuppien sekaan. Seuraavaksi tulet tuikkuihin ja mukava asento sohvalla. Siitä se viikonloppu voi taas alkaa.   

2 kommenttia:

  1. Välillä on mahtavaa, että viikonlopulle ei ole mitään kummempia suunnitelmia. Ehtii rentoutua ja improvisoida. :) Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  2. Upeat ruusut sielläkin! :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista