maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kannu kuin karkki

Hupsista, "blogiloma" venyikin huomaamatta aiottua pidemmäksi, mutta eipä näinä aurinkoisina kevätpäivinä ole malttanut koneen äärellä istua. Vaikka tämä miniloma kuluikin ihan kotikulmilla, niin ongelmia lomafiiliksiin pääsemisessä ei ole ollut. Toivottavasti teillä muillakin on ollut rentouttava pääsiäinen.

Tänään kävimme tyhjäämässä kirpparipöydän ja onneksemme takaisin tarvitsi tuoda vain muutama vaatekappale. Nämä käymme viemässä sitten oranssiin kierrätyslaatikkoon, kunhan irroittelen niistä ensin kirpparin hintalaput. Kirpparireissun yhteydessä kävimme pyörähtämässä myös Viherlandian puutarhatunnelmissa. Muutamia juttuja tarttui mukaan, mutta niistä suosikkini on ehdottomasti tämä kastelukannu nimeltään Pullukkakannu. Eikös olekin suloinen? 

Minulla ei ole vuosiin ollut kastelukannua huonekasveille, vaan olen aina muina miehinä käyttänyt kastelukannuna vesituoppia. Ajatuksena on ollut, että vasta sitten kun kiva kannu tulee vastaan, ostan sellaisen. Tänään sitten bongasin näitä pullukkakannuja isosta laarista värivahtoehtoinaan vihreä, oranssi sekä tämä minun valitsema pinkki. Kannun hauska muotoilu ja sympaattinen nimi vetosivat minuun siltä seisomalta. Kannu vetää nestettä kerrallaan 2 l, joten yhdellä täytöllä saa kasteltua kaikki meidän kodin viherkasvit. Toisin kuin sillä puolen litran tuopilla, joka joutaa nyt eläkkeelle näistä kasteluhommista. 


14 kommenttia:

 1. On kyllä kivan näköinen ja mukavan niminen :)
  Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Symppis kannu.
   Hyvää loppuviikkoa sinne. :)

   Poista
 2. Kerrassaan hauska nimi ja kannu! :-) Piristys! :-)

  Mukavaa alkanutta kuuta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaava nimi on kyllä.
   Ihanaa huhtikuuta myös sinne! :)

   Poista
 3. Voi herranjestas miten suloinen kannu. Meillä on samanlainen tuoppi-ratkaisu käytössä, kun sopivaa vain ei ole osunut kohdalle. :D

  En sitä erityisesti tosin ole etsinytkään. Mutta tällainen kävisi meillekin, ihana muotoilu! Oliko näitä tarjolla eri väreissä myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä oli pinkin lisäksi myös limenvihreänä ja oranssina. Mitään hillitympiä värejä en nähnyt. :)

   Poista
 4. ihana kannu! ja täällä iloittiin kans siitä, että melkein kaikki tavarat ja vaatteet oli kirppispöydältä hävinnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa, kun mun pöydästä oli varastettu yhdet saappaat, huomasin vasta eilen, kun hain tilityksen. Mutta muuten oli kyllä onnistunut myynti. :)

   Poista
 5. Awww, onpas hauskan näköinen kannu :))

  Oikein mukavaa lyhyttä viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana pullukkakannu tosiaan.
   Hyvää loppuviikkoa sinne. :)

   Poista
 6. Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista